CATALOG ARELUX

Catalogul NEWS 2018 marchează un pas în plus faţă de trecut și definește angajamentul prin care ARELUX se prezintă astăzi pieţei: o realitate matură, profesionistă, dedicată sectorului luminotehnic.

O ofertă actualizată, extinsă și detaliată tehnic, corelată cu cerinţele și trendul sectorului, oferind astfel un design rafinat, cu respectarea standardelor de mediu și de economisire a energiei prin inovare.

Scopul nostru este clar și ambiţios: să oferim soluţia optimă pentru specialiștii în iluminat care necesită răspunsuri eficiente, flexibile și de încredere.


CATALOG DOIT

In spatele fiecărei propuneri este o idee.
O idee care s-a materializat în această linie de produse de calitate, ușor de instalat, îndeplinind toate standardele de siguranță, cu consumuri reduse de energie, o garanție a performanței și durabilității.
O idee care înglobează întreaga capacitate de inovație și puterea experienței echipei ARELUX, care prezintă acestă nouă linie de produse: Do it.

SOFTWARE

LITESTAR 4D este un sistem eficient de proiectare luminotehnică dar și un instrument de marketing și transmitere a datelor tehnice și comercial către piață. Programul este folosit în întreaga lume de către companii, proiectanți și distribuitori din domeniul luminotehnic și permite gestionarea facilă a datelor dintr-un proiect din diferite puncte de vedere: de la tehnicianul care realizează proiectul în conformitate cu normele internaționale, până la departamentele marketing și commercial.

LITESTAR 4D este un sistem de calcul rapid, puternic și foarte eficient. Programul permite vizualizarea rezultatelor în sistemul 4D.

Datele tehnice ale produselor ARELUX sunt acum disponibile în catalogul online de pe site-ul nostru: utilizați LITESTAR 4D pentru a căuta produsele noastre și pentru a updata periodic programul.

5