CATALOG ARELUX

Muzee, săli de conferințe, instituții de învățământ, birouri, locuințe și multe alte ambiente, în toate aceste cazuri aparate de iluminat cu valoare tehnică și estetică indiscutabilă sunt esențiale.

Corpuri profesionale pentru profesioniști în iluminat, designeri, decoratori și electricieni, experți care își manifestă exigența pentru aparate fiabile, durabile și performante.

Catalogul Arelux 2020/2021 este destinat acestor profesioniști, propunând noutăți abundente și actualizări de produse. Un catalog care este o colecție de instrumente și în același timp un instrument profesional complet pentru profesioniști.

CATALOG DOIT

In spatele fiecărei propuneri este o idee.
O idee care s-a materializat în această linie de produse de calitate, ușor de instalat, îndeplinind toate standardele de siguranță, cu consumuri reduse de energie, o garanție a performanței și durabilității.
O idee care înglobează întreaga capacitate de inovație și puterea experienței echipei ARELUX, care prezintă acestă nouă linie de produse: Do it.

SOFTWARE

LITESTAR 4D este un sistem eficient de proiectare luminotehnică dar și un instrument de marketing și transmitere a datelor tehnice și comercial către piață. Programul este folosit în întreaga lume de către companii, proiectanți și distribuitori din domeniul luminotehnic și permite gestionarea facilă a datelor dintr-un proiect din diferite puncte de vedere: de la tehnicianul care realizează proiectul în conformitate cu normele internaționale, până la departamentele marketing și commercial.

LITESTAR 4D este un sistem de calcul rapid, puternic și foarte eficient. Programul permite vizualizarea rezultatelor în sistemul 4D.

Datele tehnice ale produselor ARELUX sunt acum disponibile în catalogul online de pe site-ul nostru: utilizați LITESTAR 4D pentru a căuta produsele noastre și pentru a updata periodic programul.

5